A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Безоплатні ліки для людей із діабетом

Своєчасне діагностування та контроль діабету дозволяють попередити розвиток тяжких ускладнень. Люди з діабетом повинні дотримуватися здорового харчування, підтримувати вагу в нормі та бути фізично активними. Крім того, їм необхідно приймати ліки, навіть якщо вони почуваються добре.

02:26 17.11.2022

Щоб попередити цукровий діабет: як харчуватися

Запобігти розвитку цукрового діабету 1 типу неможливо, адже причини його появи досі не вивчені до кінця. Профілактика ж цукрового діабету 2 типу полягає у простих заходах із підтримання здорового способу життя (http://bit.ly/3GcwZwV). Важливу роль у цьому відіграє харчування.

22:16 15.11.2022

На рівні первинної меддопомоги, можна отримати такі послуги, спрямовані на профілактику, діагностику та лікування діабету

Діабет – це захворювання, яке призводить до надто високого рівня цукру в крові. Дуже важливо виявити захворювання якомога раніше: якщо його не лікувати, воно прогресуватиме і може призвести до інвалідизації.

12:10 14.11.2022

Що слід знати про антибіотики

Ще століття тому антибіотики стали справжнім порятунком для людства. А нині можуть стати однією з головних загроз. Усе через їх неправильне та безконтрольне приймання.

22:55 13.11.2022

Додаток від Гугл, що відтворює голос завдяки рухам очей

У Гугл ще кілька років тому розробили додаток, який допомагає людям із моторними та мовленнєвими порушеннями “говорити” очима, але тільки зараз він отримав українську локалізацію - тобто можливість говорити українською.  

15:04 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень