A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Які безоплатні послуги може отримати ветеран у сімейного лікаря?

Національна служба здоров’я України та Мінветеранів продовжують серію публікацій для ветеранів про те, як отримати безоплатну медичну допомогу. Сьогодні ми розповідаємо, які безоплатні послуги може отримати ветеран у сімейного лікаря? Сімейний лікар – перший порадник і помічник при будь-яких скаргах на здоров’я. На час воєнного стану до лікаря первинної медичної допомоги (сімейний лікар, терапевт) можна звернутися без декларації.  Саме у сімейного лікаря ветеран може отримати первинну медичну допомогу, направлення на аналізи чи обстеження, консультації лікарів-спеціалістів, рецепти на ліки за програмою реімбурсації. До переліку медичних послуг, які можна отримати у сімейного лікаря входить:

22:52 04.12.2022

Міфи та правда про біль у спині

Піковий вік виникнення болю в спині — 35-55 років. Так говорить МОЗ, попри поширену думку, що такий симптом зазвичай переслідує людей старшого віку.

22:34 04.12.2022

Поради, які допоможуть підтримати комфортну температуру в оселі.

Кажуть, холод сприяє довголіттю, тому русня своїми кониками робить гірше не нам, а собі . Втім, є кілька дуже простих та дієвих порад, які допоможуть підтримати комфортну температуру в оселі. Ними ми хочемо з вами поділитися.

22:48 01.12.2022

1 грудня - день боротьби зі СНІД

Сьогодні день боротьби зі СНІД. Синдром набутого імунодефіциту — це важке інфекційне захворювання, спричинене вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ), який вражає імунну систему людини, знижуючи при цьому протидію організму захворюванням.

08:37 01.12.2022

Вірусний гепатит C

Майже 5% населення України інфіковано вірусним гепатитом С, проте знає про свій діагноз не більш ніж кожен 10 хворий!

01:57 24.11.2022

Як поводитись з дитиною після вакцинації?

Чи дозволяти дитині гуляти на подвір’ї після щеплення? Чи можна купатися та їсти морозиво? Чи можна зустрічатися з іншими дітьми? Такі питання часто виникають у батьків після вакцинації дитини. І відповідь на кожне з них – «так», якщо дитина почувається добре, залишається активною та жвавою.

22:32 18.11.2022

Які ліки ветеран може отримати безоплатно.

Національна служба здоров’я України та Мінветеранів продовжують серію публікацій для ветеранів про те, як отримати безоплатну медичну допомогу. Сьогодні ми розповідаємо, які ліки ветеран може отримати безоплатно.  Ветерани війни можуть розраховувати на безоплатні ліки як для стаціонарного, так і для амбулаторного лікування. Є чотири шляхи забезпечення безоплатними ліками.

22:29 18.11.2022

Внутрішньо переміщені особи мають право отримувати медичну допомогу за місцем проживання та без перепідписання декларації.

Для того, щоб отримати щеплення, потрібно звернутися в будь-яку поліклініку до будь-якого лікаря, який надає первинну медичну допомогу (терапевт/педіатр/сімейний лікар). Для підписання декларації мати місце реєстрації у цьому ж населеному пункті не потрібно та підписання декларації з цим лікарем не потрібне.

10:23 17.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень