A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Як отримати безоплатно інсулін?

Інсулін - життєво важливий препарат, який важливо приймати постійно і за графіком. До програми “Доступні ліки” входять ліки для людей з інсулінозалежним діабетом.

16:52 19.01.2023

Емоції під час війни

У найскладніший для нашої країни час кожен українець переживає цілий фонтан емоцій. Постійні зміни настрою та поведінки, хвилювання, стреси та нервові напруження – і це далеко не весь список емоцій, з якими стикаються українці сьогодні. Як навчитися контролювати свій емоційний стан під час війни та чому це важливо дізнаємось далі.

07:56 19.01.2023

Вітамін С

Ми знаємо, що найкращим джерелом вітаміну С є апельсини, лимони, смородина, шипшина, броколі. Це ще не повний перелік продуктів, які багато з нас споживають при застуді, для кращого загоєння ран, покращення роботи мозку або ж додають до страв, щоб надати їм приємного смаку та аромату.

16:49 17.01.2023

Мукормікоз (або зигомікоз)

Мукормікоз (або зигомікоз) – це серйозна, але рідкісна грибкова інфекція, спричинена групою плісняв (мукорміцетами). Вони живуть у ґрунті та в органічних речовинах, що розкладаються (листя, компостні купи або гнила деревина).

16:42 17.01.2023

Сказ

Сказ — це гостре інфекційне захворювання тварин і людини, що характеризується розвитком своєрідного енцефаліту зі стрімким пошкодженням центральної нервової системи.

16:31 17.01.2023

Щеплення БЦЖ: коли загоїться місце уколу?

Вакцина БЦЖ захищає від туберкульозу. У дітей до року туберкульоз протікає у вигляді генералізованої форми — з ураженням печінки, нирок, кісток. У випадку зараження туберкульозом у перший рік життя існує високий ризик захворіти на туберкульозний менінгіт, що вражає мозкові оболонки. У цьому випадку туберкульоз особливо тяжко піддається лікуванню і часто має летальні наслідки.

17:10 08.01.2023

Як доглядати за шкірою в зимовий період

Щодня наша шкіра щодня потребує належного догляду. Відсутність світла, води не повинно стати вам на заваді під час догляду за вашою шкірою. Дотримуйтесь гігієни, коли це можливо. Окрім того, неабиякої уваги слід приділяти шкірі під час зміни погодних умов .

23:35 02.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень