A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Рутинна імунізація закордоном: що потрібно знати?

Війна змінила плани кожного українця, проте навіть у цей час ми маємо пам’ятати про власне здоров’я. Особливо це стосується тих людей, котрі виїхали за кордон і зараз перебувають у безпеці. Важливою складовою підтримки здоров’я є щеплення від інфекційних хвороб, адже такі захворювання можуть завдати неабияких проблем і навіть призвести до смерті. Отож, що потрібно знати про рутинні щеплення за кордоном?

22:53 29.06.2022

Коли динині потрібна проба манту?

Діти дуже вразливі до зараження туберкульозом, адже їхня імунна система тільки формується. Малюки до двох років мають підвищений ризик розвитку туберкульозного менінгіту і розсіяних форм туберкульозу, з якими пов'язаний високий рівень смертності.

22:32 29.06.2022

Як почати отримувати «доступні ліки» під час воєнного стану?

Через військову агресію рф та викликані війною стреси, погіршення побутових умов, багато українців стикаються із загостренням старих і появою нових хвороб, відчувають негативні наслідки впливу на психічне здоров’я тощо.

00:27 28.06.2022

Як переселенцям отримати вузькоспеціалізовану медичну допомогу

Якщо внаслідок російської агресії ви перемістилися в межах України і потребуєте консультації лікаря вузької спеціалізації – ви можете її отримати у будь-якому місті, незалежно від того, де ви уклали декларацію.Для цього потрібно зробити два прості кроки:

00:25 28.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень