A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Грудне вигодовування стане незабутнім моментом у вашому спілкуванні з малюком 

Грудне вигодовування передбачає тісний контакт мами та дитиниМамі потрібно навчитись правильно прикладати дитину до грудей, щоб подальший процес грудного вигодовування був приємним, безболісним, а дитина могла ефективно засмоктувати молоко. Та інколи трапляється так, що грудного молока не вистачає.  

14:41 06.08.2023

Чат-бот «На повні груди»

До діагнозу «рак» неможливо підготуватися. Це коротке слово з трьох літер пацієнт чи не одразу сприймає як вирок. Щоб не дати людині залишитися сам на сам зі своїми думками та допомогти їй вибудувати маршрут життя, громадська організація Ліки Контроль спільно з OncoHub та за підтримки міжнародного фонду «Відродження» створили чат-бот «На повні груди» https://t.me/FullLungs_bot

22:38 05.08.2023

Стрес та грудне вигодовування: міфи і факти

Через повномасштабну російську агресію українці вже тривалий час перебувають у стані стресу, зокрема й годуючі мами. Дослідженнями доведені переваги та користь грудного вигодовування, і в умовах війни – це найкращий варіант здорового збалансованого харчування для дитини. Однак тема впливу стресу на грудне молоко оповита стереотипами та міфами, що може негативно вплинути на бажання годувати груддю або неправильно розуміти процес. Спростовуємо основні з них.

22:20 03.08.2023

Зміни у психіці та поведінці сучасних дітей, – це соціальні медіа, компʼютерні ігри та інтернет

У 2017 році, ще до пандемії COVID-19, вперше за понад 160 років спостережень був помічений зріст поширеності психіатричних розладів серед дітей, зокрема серед дівчат. Найчастіше це були випадки емоційних розладів, як-от депресія і тривожні розлади.

22:22 02.08.2023

Аналізи

Аналізи - це один із інструментів для лікаря, за допомогою якого можна підтвердити чи спростувати діагноз, призначити лікування. Аналізи є безоплатними для пацієнтів, але кожним медичним пакетом передбачено певний перелік - відповідно до специфіки надання медичної допомоги.

22:15 02.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень