A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Захворювання гострими кишковими інфекціями (ГКІ).

Масштабні підтоплення та осушення великих територій, які відбуваються унаслідок руйнування Каховської ГЕС, несуть за собою ризик масового захворювання гострими кишковими інфекціями (ГКІ).

21:49 13.06.2023

Дуже важливо, аби у дитини з моменту її народження був свій сімейний лікар чи педіатр.

Він спостерігає за здоров'ям малюка, проводить вакцинацію за календарем щеплень. Крім того, лікар первинки направляє до лікарів-спеціалістів і створює електронний рецепт за програмою доступні ліки.

19:56 10.06.2023

Холера

Соцмережами ширяться повідомлення про страшну епідемію холери. Будь ласка, не поширюйте неперевірену інформацію – так ви підіграєте ворогу. Слідкуйте за інформацією, яку публікують виключно офіційні джерела.

16:51 10.06.2023

Тиждень громадського здоров’я, який триває 22–26 травня під гаслом #ПрофілактикаРятуєЖиття

У Тиждень громадського здоров’я, який триває 22–26 травня під гаслом #ПрофілактикаРятуєЖиття, нагадуємо, що імунізація – чи не найбільш ефективний метод профілактики, щоб убезпечити себе та своїх дітей від тяжких захворювань та їхніх наслідків.

22:48 24.05.2023

“Доступні ліки”

Відтоді, як рецепт на “Доступні ліки” став електронним, для пацієнтів значно спростився доступ до необхідних ліків. Адже при вже встановленому діагнозі та підібраному лікуванню, рецепт можна отримувати дистанційно, не витрачаючи час на візит до лікаря.

12:09 21.05.2023

Корисні чат-боти

Ми підібрали для вас корисні чат-боти, які допоможуть краще орієнтуватися в Програмі медичних гарантій, отриманні “Доступних ліків”, наданні першої домедичної допомоги, а також отримати безоплатні консультації лікарів та медичні послуги.

22:47 13.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень