A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Електронний рецепт (е-рецепт)

Електронний рецепт (е-рецепт) дозволяє пацієнту не тільки отримати потрібні ліки в зручний спосіб, а й допомагає лікарю більш ефективно призначати лікування.

14:40 01.09.2023

Аналізи

Понад 36,6 млн е-направлень на аналізи у 2023 році виписали лікарі для пацієнтів за Програмою медичних гарантій. Понад 26 млн е-направлень виконані, і це означає, що пацієнти пройшли лабораторну діагностику. Попри це, залишається багато міфів, що всі аналізи - платні, платні аналізи для медогляду дітей. Інший міф стосується того, пацієнти вважають, що лікар має виписати е-направлення на всі аналізи, які вони хочуть зробити. Наголошуємо: вся ця інформація не відповідає дійсності.

23:44 28.08.2023

Як одним словом образити людину з інвалідністю? Назвати її «інвалідом». Прикра випадковість або ж нерозуміння різниці можуть зробити дуже і дуже боляче

А насправді запам’ятати коректний приклад легко. Принцип завжди однаковий: спочатку людина, а вже потім ознака (якщо її так необхідно вказати). Отже

23:05 28.08.2023

Як зміцнити імунітет школяра

Імунна система – це своєрідний захист організму від різноманітних вірусів, бактерій та паразитів. Протягом літа діти зміцнюють свій імунітет завдяки диханню свіжим повітрям, фруктам, овочам, однак, коли починається шкільний період, то стреси, перенавантаження, нерегулярне харчування здатні призвести до зниження імунітету школяра.

14:45 27.08.2023

Як запобігти інсультам

ООЗ називає інсульт епідемією XXI століття, адже він – одна з найпоширеніших причин смерті та втрати працездатності серед дорослого населення у світі.

11:48 26.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень