A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Як прокачувати власну емоційну стійкість

#тияк Ми вже ділилися корисними порадами про те, як прокачувати власну емоційну стійкість http://surl.li/muceg. Сьогодні розповідаємо про корисні вправи та техніки, які допоможуть зберігати емоційну стійкість

20:45 03.11.2023

Застуда

Застуда – це загальновживана назва гострих респіраторних захворювань, викликаних різноманітними вірусами. І саме через ці віруси у нас закладає ніс та з’являються шмарклі, болить горло та починається кашель.

22:09 25.10.2023

Електронний рецепт можна отримати без візиту до лікаря.

Відтепер перший електронний рецепт можна отримати без візиту до лікаря. Раніше це можна було зробити лише за наявності гострих чи хронічних захворювань. Тепер навіть якщо пацієнт уперше дистанційно звертається до лікаря, той має право виписати е-рецепт на ліки без особистого прийому. Виняток — пацієнти, які проходять замісну підтримувальну терапію. Деталі - //bit.ly/4917t9K

04:12 24.10.2023

20 жовтня — Всеукраїнський день боротьби з захворюванням на рак молочної залози

Рак молочної залози — одне з найбільш поширених типів онкологічних захворювань у світі. В Україні на цю недугу щорічно хворіють близько 15 тисяч жінок, помирають — близько 5 тисяч. Причиною появи захворювання вчені вважають мутацію в генах, що відповідають за регуляцію поділу клітин.

07:16 20.10.2023

Вакцинація захищає дитину від кору.

Вакцинація захищає дитину від кору. Деякі діти не можуть бути вакциновані через наявні у них медичні протипоказання. Для їх безпечного відвідування шкіл, дитсадків, дитячих таборів, спортивних секцій та інших колективів, інші діти, у яких немає протипоказань, мають бути вакциновані за календарем щеплень.

22:17 19.10.2023

Сказ

Сказ – вірусне захворювання, яке має найвищий рівень смертності серед усіх інфекційних хвороб людини. Вірус сказу вражає центральну нервову систему і після появи симптомів стає невиліковним – 100% хворих людей помирають.

22:19 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень