A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Чат-бот «На повні груди»

Дата: 05.08.2023 22:38
Кількість переглядів: 12

До діагнозу «рак» неможливо підготуватися. Це коротке слово з трьох літер пацієнт чи не одразу сприймає як вирок. Щоб не дати людині залишитися сам на сам зі своїми думками та допомогти їй вибудувати маршрут життя, громадська організація Ліки Контроль спільно з OncoHub та за підтримки міжнародного фонду «Відродження» створили чат-бот «На повні груди» https://t.me/FullLungs_bot

 

Онлайн-помічник допомагає пацієнтам отримати більше інформації про безоплатні діагностику та лікування раку легень, стадії захворювання, схеми лікування, безоплатні препарати та пам’ятки для отримання медичних послуг, які безоплатно надаються за Програмою медичних гарантій НСЗУ. Також у чат-боті є покроковий гід щодо діагностики та протоколи лікування дрібноклітинного та недрібноклітинного раку. Окрім того, з ботом легко знайти лікарню, де можна безоплатно пройти обстеження та отримати лікування за Програмою медичних гарантій.

Чат-бот «На повні груди» особливо корисним є для тих людей, хто через детальне симптоматичне вивчення свого організму, і в разі виявлення відхилень від норми, одразу отримує чіткий логістичний покроковий інструмент з чого розпочинати діагностику, а далі - лікування.

Вкотре нагадуємо, що діагностика і лікування онкозахворювань безоплатні для українців та покриваються Програмою медичних гарантій - вартість лікарням оплачує Національна служба здоров’я України. Більше тут: https://cutt.ly/uwddmlgU.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень