A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Перелік офіційних партнерів Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?”

Дата: 28.08.2023 23:11
Кількість переглядів: 155

До переліку офіційних партнерів Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?” входять:

 

 

 

 

 

● Центри допомоги врятованим. Тут можуть отримати комплексну соціально-психологічну підтримку люди, які виїхали з зони активних бойових дій та / або тимчасово окупованих територій, місцеві жителі, які постраждали через війну. Фахівці надають допомогу усім, хто звертається.

● Громадська організація Громадський рух «Жіноча Сила України». Гаряча лінія в Україні – 0800332720, Служба психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців.

● Платформа допомоги врятованим (https://www.help-platform.in.ua/). Це онлайн-майданчик, на якому зібрані контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від різних видів насильства в умовах війни. Тут ви знайдете як урядові сервіси, так і ініціативи, створені у партнерстві з громадськими та міжнародними організаціями.

● БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДУ» (https://helpme.com.ua/). Загальнонаціональна гаряча лінія з питань туберкульозу – 0800503080 (08:00 – 18:00, безоплатно; в т.ч. психологічна підтримка для людей, які хворіють на туберкульоз, та їх близького оточення)

● BetterMe: Mental Health (https://betterme.world/ua/product/meditation). У мобільному застосунку інтегровано навчальний курс з навичками самодопомоги при стресі.

● БО «Обʼєднання підлітків та молоді Teenergizer». Психологічні онлайн-консультації Teenergizer.

● Центр здоров'я та розвитку "Коло сім'ї". Онлайн-прийом психологів, психотерапевтів, психіатрів для всієї родини.

● Благодійний фонд «Майнді» (Mindy Mindyfoundation). Психологічна допомога постраждалим від повномасштабної війни.

● БФ «Ветеран хаб++» (Veteran Hub). Одразу декілька напрямів підтримки для ветеранів, їх близьких і близьких військових. Це і безпечні фізичні простори, і консультації психологів, юристів та карʼєрних консультантів, і корисні матеріали про те, як будувати своє життя в нових умовах.

● «Поруч» (https://poruch.me/). Проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) із психологічної підтримки для підлітків, вчителів та батьків.

● «Розкажи мені» (https://tellme.com.ua/). Інтернет-платформа психологічної допомоги українцям.

___________

Комунікаційна кампанія Ти як? реалізується за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт. Сприяння у виготовленні та поширенні інформаційно-просвітницьких матеріалів надали Міжнародна організація з міграції (IOM Ukraine), рекламний холдинг Megapolis, благодійний фонд BGV. Кампанія впроваджується в Україні за ініціативою Першої леді Олена Зеленська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень