A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Дифтерія та правець

Дифтерія та правець — це серйозні захворювання, яким можна запобігти за допомогою вакцинації

22:08 26.04.2023

Всесвітній тиждень імунізації

Всесвітній тиждень імунізації проводиться щороку з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров‘я. Цього року триватиме з 24 по 30 квітня.

08:10 24.04.2023

А чи достатньо ви обізнані про інфекції, захиститися від яких можна завдяки вакцинації?

З нагоди Українського тижня імунізації, що відзначатиметься з 23 до 29 квітня, ми сформували добірку корисних інформаційних матеріалів, що стануть у нагоді усім, хто турбується про здоров`я своє та близьких людей. Довіряйте лише офіційним джерелам та перевіреним даним!

23:13 17.04.2023

17 квітня Всесвітній день боротьби з гемофілією.

Людський організм наділений від природи розгалуженою і досконалою системою захисту, зокрема – й від зовнішніх чинників. Якщо, наприклад, людина зазнала травми, яка призвела до пошкодження кровоносних судин (порізи, рвані рани тощо), запускається складний механізм згортання крові.

07:05 17.04.2023

Обережно кліщі

Весна – пора пробудження природи, розпускання дерев і квітів, яскраво-зеленої трави, теплих поривів вітру, довгоочікуваних прогулянок із своїми улюбленцями на галявинах, у лісах, а також період «розквіту» т. зв. трансмісивних захворювань (інфекційні та паразитарні хвороби, збудники яких передаються членистоногими).  

23:18 15.04.2023

Які шість обстежень, що дозволяють виявити онкопатологію на ранніх стадіях

Які шість обстежень, що дозволяють виявити онкопатологію на ранніх стадіях, покриває Програма медичних гарантій? Чи можна зробити мамографію у приватній клініці безоплатно? Чи потрібно додатково платити за анестезію при таких обстеженнях? Національна служба здоров’я України (НСЗУ) відповідає на найпоширеніші питання.

23:23 14.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень