A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

“Доступні ліки”

Дата: 21.05.2023 12:09
Кількість переглядів: 20

Відтоді, як рецепт на “Доступні ліки” став електронним, для пацієнтів значно спростився доступ до необхідних ліків. Адже при вже встановленому діагнозі та підібраному лікуванню, рецепт можна отримувати дистанційно, не витрачаючи час на візит до лікаря.

В аптеку також не обов’язково вирушати самому. Номер е-рецепту легко переслати чи повідомити рідним. І вони отримають “Доступні ліки”. Це також працює і під час воєнного стану для всіх ліків, що входять у програму реімбурсації. І це допомагає літнім людям або тим, кому далеко чи важко діставатись до аптеки з ліками.

Тож інформація про те, що “Доступні ліки” або інсулін за е-рецептом в аптеці зможуть відпустити лише пацієнтам особисто - не відповідає дійсності.

Якщо вашим рідним важко дістатись до аптеки, щоб отримати “Доступні ліки” або інсулін за е-рецептом, ви можете їм допомогти та отримати необхідні препарати для них. Для цього лише треба мати інформацію про електронний рецепт на ліки, який виписав вашим рідним лікар. Візьміть із собою до аптеки роздруковану інформаційну пам'ятку або просто запишіть 16-значний номер рецепту та 4-значний код підтвердження. Та з’ясуйте у рідних, які саме ліки, якого виробника потрібні.

Детальніше про це - читайте на нашому сайті https://bit.ly/44YWpYI

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень