A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Оголошення

ВІТАЄМО ВСІХ,ХТО НОСИТЬ ТАКЕ ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ З ПРЕКРАСНИМ СВЯТОМ З ДНЕМ БАБУСІ І ДІДУСЯ!

Теплі руки, міцні обійми, гарячі поцілунки, немає прекраснішого місця, ніж поряд з бабусями та дідусями. Ви робите світ добрішим, а нас щасливішим. Живіть вічно і тішіть нас світлом свого серця. Щиро бажаємо вам здоров'я, миру, довголіття та всіх благ! Нехай ваші душі наповняться теплом і світлом, а серця — любов'ю та радістю. Дякуємо за вашу турботу, ласку і терпіння, за ту мудрість, яку ви передаєте своїм дітям та онукам. Живіть щасливо!

22:52 28.10.2022

Привітання колег

27.10.2022 року на сесії Первомайської міської ради була нагороджена Грамотою Верховної Ради України завідувачка амбулаторії ЗПСМ "Фрегат 2", лікар загальної практики - сімейний лікар - Маргарита КУЧЕВСЬКА, за високий професіоналізм та багаторічну роботу в медичній сфері.

12:19 27.10.2022

На випадок збоїв у роботі служби швидкої  медичної допомоги за номером 103 визначено  резервні номери

До уваги населення! Миколаївська обласна державна адміністрація повідомляє: На випадок збоїв у роботі служби швидкої  медичної допомоги за номером 103 визначено  резервні номери:

10:00 19.10.2022

Осінній місячник з благоустрою

У рамках проведення осіннього місячника з благоустрою, що триває на території Первомайської громади, долучилися та вийшли на прибирання вулиць міста працівники КП "Первомайський міський центр ПМСД"

17:30 13.10.2022

Потурбуйтеся про своїх лікарів

Вам потрібно, щоб лікар любив свою роботу, пацієнтів, мав ресурс допомагати?  Тоді не допустіть його вигорання Поважайте час лікарів та межі їхньої приватності — це важливо. Нагадуємо про прості базові правила, завдяки яким стосунки лікаря й пацієнта будуються на засадах взаємоповаги та взаєморозуміння. 

21:31 08.10.2022

Увага важлива інформація! Якщо у вас відбулися зміни особистих даних

Звертаємося до всіх відвідувачів, які уклали декларацію з лікарями нашого Центру! ‼️Якщо за термін від укладення декларації і до сьогоднішнього дня, у вас з якихось причин, відбулися зміни особистих даних, про це необхідно повідомити свого лікаря.

22:17 07.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень