A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

21 вересня у всьому світі відзначають Міжнародний день миру

Дата: 21.09.2022 08:00
Кількість переглядів: 28

Сьогодні для нашої держави це свято набуло особливого змісту. Після 24 лютого 2022 року світ українців назавжди змінився. Ми відчули на собі те, про що багато хто раніше не замислювався. 


Тепер ми знаємо точно, що найбільше у світі щастя – це мир, мир у сім’ях, у серцях, у нашій рідній Україні! Велике щастя коли люди живуть дружно та спокійно, працюють, навчаються, коли не лунає «повітряна тривога», а земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.
Тепер у побажання Миру ми вкладаємо глибший сенс – це не просто слова, це те, про що найбільше мріє кожен свідомий українець: про якнайшвидше припинення війни, про нашу Перемогу і звільнення нашої землі від російського агресора; про повернення наших захисників і захисниць додому живими й здоровими; про мирне небо над головою; про світле майбутнє дітей; про загоєння нестерпних ран у людських серцях.
Бажаю нам всім миру, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя. Українці - сильна й непереможна нація, тепер про це знає увесь світ. Ми не маємо права здаватися, бо правда на нашому боці! Мир дуже скоро настане на нашій рідній українській землі!
З Днем миру! 
Слава Україні! 
Слава українським Героям!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень