A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Оголошення

Тренінг для медичних працівників

На минулому тижні БО TBpeopleUkraine організовували тренінг для наших медичних працівників на тему запобігання стигми та дискримінації пацієнтів з ТБ у рамках проєкту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» міжнародної організації PATH.  Лікарі та медсестри нашого закладу , на тренінгу, отримали корисні знання про вплив стигми/дискримінації на пацієнта під час проходження кожного з етапів шляху «від кашлю до одужання», а також озброїлись практичними порадами експертів стосовно ефективних навичок консультування пацієнтів з туберкульозом, що базуються на людино-орієнтованому підході.

23:40 19.12.2022

Співчуття родині лікаря Ратушного Ю.Г.

Нажаль... Медична спільнота втратила широкої душі Людину, високого професіонала своєї справи, лікаря -хірурга - РАТУШНОГО Юрія Григоровича. Юрій Григорович, був світлою , доброю , мудрою , талановитою людиною. Прикладом для всіх нас. У нашій пам’яті лише світлі спогади про нього. Колектив КП "Первомайський міський центр ПМСД" висловлює глибоке співчуття рідним. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль, від втрати рідної людини.

12:00 15.12.2022

Як звернутися за екстреною медичною допомогою при невідкладному стані у випадку надзвичайної ситуації, пов’язаної із відсутністю електропостачання та зв’язку на території Миколаївської області

Якщо у вас чи в людини поруч виник невідкладний стан в умовах воєнного стану та відсутності електропостачання наводимо алгоритм і черговість дій, як звертатися за екстреною медичною допомогою:

22:41 01.12.2022

Комунікаційна кампанія  “Бережи себе”

В межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України та  громадської організації “INSCIENCE” за фінансової підтримки Світового  банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія  “Бережи себе”, ми Первомайський міський центр ПМСД також долучаємося до компанії,  адже її мета  викликати в українців бажання берегти себе та піклуватись  про свій організм завжди, а особливо в час війни, пропагувати цінність  здоров’я серед широкої аудиторії.

21:53 12.11.2022

Лікарі ЗПСМ, які будуть знаходитися у відпустці в листопаді 2022 р. *до кінця місяця список може доповнюватися*

Романішина Т.З., лікар ЗПСМ амбулаторії ЗПСМ «Трудової Слави» з 08.11.2022 по 29.11.2022 рр. на час відпустки лікаря надаватиме медичну допомогу  лікар ЗПСМ амбулаторії ЗПСМ «Трудової Слави» Назаратій Г.В

22:32 01.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень