A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Оголошення

Подяка за співпрацю Команді ГО “Інфекційний контроль в Україні”

Колектив КП "Первомайський міський центр ПМСД" висловлює подяку за співпрацю Команді ГО “Інфекційний контроль в Україні”, за проведені з медичними працівниками нашого центру онлайн та офлайн зустрічі, за допомогу в впровадженні вимог чинних наказів щодо інфекційного контролю та щодо організації поводження з медичними відходами.

10:05 03.04.2023

Інструкцію як здійснити online запис на прийом до сімейного лікаря

Шановні пацієнти нашого центру! Надаємо інструкцію як здійснити online запис на прийом до сімейного лікаря: Для запису необхідно попередньо зареєстуватися на сайті https://medcard24.net, зайшовши в розділ «Пацієнтам» або завантажити мобільний додаток MedCard24. Порядок реєстрації такий: Ввести особистий мобільний номер телефону у зазначене поле та підтвердити його за допомогою SMS із кодом підтвердження; Заповнити усі обов’язкові данні про себе та натиснути кнопку «Зареєструватись». Потрапивши в особистий кабінет можна записатися до лікаря, для цього треба: обрати кнопку «Записатися до лікаря», вибрати час прийому та підтвердити запис. Також, можна завантажити мобільний додаток й таким же чином зареєструватися в ньому. Мобільний додаток MedCard24 доступний у Google Play через посилання: https://play.google.com/store/apps/details...

23:27 02.04.2023

Навчання "Комплексні системи гігієни рук для медичних працівників"

24 березня ми провели активну роботу, а саме - навчання "Комплексні системи гігієни рук для медичних працівників" прослухали лекцію обговорили впровадження мультимодальної стратегія (ММС)  фахівці сектору з гігієни рук ВІК отримали сертифікати  Нагадаємо, що ММС з покращення гігієни рук в ЗОЗ є частиною комплексного підходу для зниження розповсюдженості ІПНМД та АМР. Її впровадження відіграє ключове значення для досягнення безпеки пацієнтів

15:56 24.03.2023

Лікарі ЗПСМ, які будуть знаходитися у відпустці в КВІТНІ - ТРАВНІ 2023 р

  Кобяков М.В., лікар ЗПСМ амбулаторії ЗПСМ «Центр 3» з 10.04.2023 по 13.05.2023 рр. на час відпустки лікаря надаватиме медичну допомогу  лікар ЗПСМ амбулаторії ЗПСМ «Центр 3» Підкоморна О.В.   Кобякова О.І., лікар ЗПСМ амбулаторії ЗПСМ «Центр1"  з 17.04.2023 по 21.04.2023 рр. на час відпустки лікаря надаватиме медичну допомогу  лікар ЗПСМ амбулаторії ЗПСМ «Центр 1» Гречешнюк Т.Г. Брачук О.П., лікар ЗПСМ амбулаторії ЗПСМ «Центр1"  з 17.04.2023 по 30.04.2023 рр. на час відпустки лікаря надаватиме медичну допомогу  лікар ЗПСМ амбулаторії ЗПСМ «Центр 1» Богдан О.В.

22:05 19.03.2023

Вічна пам'ять! ГЛАДЬ Леонід Антонович

Сьогодні пішов з життя наш колега, професіонал своєї справи, лікар - онколог - ГЛАДЬ Леонід Антонович. У пам’яті всіх, хто його знав, назавжди залишиться світлий образ лікаря, який добре знав свою справу, був завжди уважним та доброзичливим до своїх пацієнтів! Колектив КП "Первомайський міський центр ПМСД" висловлює щирі співчуття усім рідним і близьким Леоніда Антоновича. Хай Господь Бог дасть родині сил і терпіння пережити втрату. Вічна пам'ять ! 

12:33 10.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень