A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Оголошення та новини КП "ПМЦПМСД"

Привітання з Міжнародним днем медичної сестри

​​​​​​Медична сестра – це  одна із найгуманніших професій в світі, адже пацієнтам ви віддаєте  не тільки свій час і професійні навички, але ще і свою підтримку та душевне тепло.  Дорогі, найкращі медичні сестри сьогодні приймайте заслужені привітання та найтепліші слова, які тільки можна сказати на вашу адресу. Ви не тільки допомагаєте вилікуватися від хвороби, але ще і буквально прикрашаєте собою сірі лікарняні будні. Нехай у ваших сім’ях завжди буде мир і достаток, нехай благополуччя не залишає вас і ваших близьких. Обов’язково бережіть себе, піклуйтеся не тільки про  здоров’я пацієнтів, але і про своє. Завжди будьте з хорошим настроєм і теплою посмішкою, що діє краще будь-яких ліків. 

08:14 12.05.2022

Дякуємо, за благодійну допомогу

В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

11:55 27.04.2022

Привітання з Великоднем

Прийміть  вітання з нагоди  християнського свята - Воскресіння Христового.  Воскресіння символізує чистоту та оновлення, переосмислення життя та вчинків, взаємне прощення та порозуміння. 

06:05 24.04.2022

Привітання з вербную неділею

Нехай гілочка верби принесе нам мир, щастя, здоров'я, гармонію та достаток. Нехай нашу теплу домівку – Україну – назавжди залишать вороги і усіляке зло.

07:57 17.04.2022

Інформація для осіб з інвалідністю

Кабінет Міністрів України прийняв розроблену #МОЗ постанову, яка дозволяє продовжити дію інвалідності особам, у яких строк інвалідності закінчився у період воєнного стану.

23:00 15.04.2022

До робити приступила сімейний лікар-Добрянська І.М.

Адміністрація комунального підприємства "Первомайський міський центр ПМСД" повідомляє, що в амбулаторії ЗПСМ "Фрегат 1", почала працювати лікар загальної практики - сімейний лікар - ДОБРЯНСЬКА Ірина Миколаївна

07:04 04.04.2022

Гуманітарна допомога

Колектив комунального підприємства "Первомайський міський центр ПМСД" виносить слова подяки #Гуманітарному центру Фундації Духовного Відродження за надану гуманітарну допомогу, в ці нелегкі часи, які проживає наша країна, а саме за дитячі та дорослі памперси, дитяче харчування та лікарські засоби.

17:10 01.04.2022

Приступила до роботи сімейний лікар - КОНІНА Ю.Ю.

Адміністрація комунального підприємства "Первомайський міський центр ПМСД" повідомляє, що в амбулаторіп ЗПСМ "Центр 2 ", приступила до роботи - лікар загальної практики - сімейний лікар -  КОНІНА Юлія Юріївна.

00:15 01.04.2022

Оформлення е-лікарняних дистанційно

Нагадуємо, що Міністерство охорони здоров’я дозволило лікарям в окремих випадках під час карантину оформляти е-лікарняні, опитавши пацієнта телефоном . Це можливо в таких ситуаціях:

22:19 21.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень