A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Оголошення та новини КП "ПМЦПМСД"

Привітання з днем народження СОЛОВЕЙ Л.М.

Колектив "Первомайський міський центр ПМСД" вітає з днем народження заступника головного лікаря з охорони материнства та дитинства - СОЛОВЕЙ Людмилу Михайлівну  

09:06 08.07.2022

ВІТАЄМО З ДНЕМ РОДИНИ!!!

Коли є тепла мамина посмішка, надійне батькове плече, добра порада брата, підтримка сестри, веселий сміх дітей і сповнений любові погляд чоловіка чи дружини – це найбільше щастя… У душі оселяється спокій та гармонія, якщо ти знаєш, що уся твоя родина щаслива і здорова.  

06:31 08.07.2022

Подяка

Адміністрація КП «Первомайський міський центр ПМСД» висловлює ПОДЯКУ БО «Фонд» Відродження та Єдність», за надану ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ у вигляді лікарських засобів для лікування цукрового діабету, гіпертонічної хвороби та заспокійливих препаратів.

21:19 24.06.2022

Подяка

Адміністрація КП «Первомайський міський центр ПМСД» висловлює подяку БО «Фонд» Відродження та Єдність», за сприяння у наданні нашому закладу ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ у вигляді апаратів для визначення показників цукру в крові Accu-Chek Active, Тест-смужок Accu-Chek Active (Акку-Чек Актив) №50 та ланцетів.

21:15 23.06.2022

Привітання з Днем захисту дітей

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім'я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаю кожній дитині міцної сім'ї , миру та всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

06:55 01.06.2022

Привітання з Днем ВИШИВАНКИ

Вишиванка - це  оберіг, гордість, генетичний код , сама душа  України ! Нехай сьогодні та завжди вона нас всіх  єднає, додає сили у боротьбі за волю та незалежніть України.

10:06 19.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень