A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Оголошення

Знову втрати в медичній спільноті..

Колектив Комунального підприємства "Первомайський міський центр ПМСД» висловлює співчуття родині лікаря-акушер - гінеколога - Журавкової Олени Андріївни, з приводу її смерті.

12:59 18.05.2023

До уваги  пацієнтів, які обслуговуються у сімейного лікаря Шатєєвої Л. І.

У зв'язку з ремонтними роботами амбулаторія ЗПСМ "Скала", яка знаходилась за адресою: м. Первомайськ, вулиця Широка, 47, тимчасово, переміщена за адресою: м. Первомайськ, вулиця Олександра Коротченка ,18а.

09:02 16.05.2023

День сім'ї

Немає щасливої ​​родини без любові, немає справжньої любові без вірності.

07:50 15.05.2023

З ДНЕМ МАТЕРІ, ДОРОГІ ЖІНКИ!

Нехай серце кожної матері тремтить лише від ніжних почуттів радості за дитину, нехай турботливі руки не знають втоми, а посмішка сяє щастям щодня!

06:49 14.05.2023

Міжнародний день медсестри.

Шановні медичні сестри! Вітаю Вас з професійним святом – Міжнародним днем медсестри. Дякую вам за працю, що є запорукою успішної роботи нашої медичної галузі. Самовідданість, милосердя, професіоналізм – це основні риси людей, які вибрали цей фах. Ваші руки допомагають зцілювати рани, ваші слова надію, а ваша турбота допомагає знайти силу та віру в майбутнє. Бажаю міцного здоров’я, сімейного благополуччя, поваги від пацієнтів і колег, сил і терпіння у Вашій праці. Всім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні! З повагою, Директор Тетяна ОБОЛЕНСЬКА 

07:42 12.05.2023

День пам’яті та примирення

Сьогодні, 8 травня, у День пам’яті та примирення, колектив Первомайський міський центр ПМСД, відвідав міський захід та вшанував пам'ять жертв війни покладанням квітів до меморіалу.

10:28 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень