A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Пацієнти з цукровим діабетом І типу можуть отримати тест-смужки для глюкометрів через програму реімбурсації

З 8 жовтня пацієнти з цукровим діабетом І типу можуть отримати тест-смужки для глюкометрів через програму реімбурсації (тобто безоплатно або з невеликою доплатою).

22:20 09.10.2023

Всесвітній тиждень сітківки ока - 25-30 вересня

Багато людей бояться втратити зір, проте для цього варто зробити хоча б мінімальні кроки в догляді за очима. Перевірка зору легко виявляє ранні ознаки захворювань очей, такі як глаукома. Під час консультації офтальмолог може виявити інші стани здоров'я, у т.ч. діабет та високий кров'яний тиск.

22:29 25.09.2023

Синці на тілі: чому вони зʼявляються і про що вони можуть свідчити

Під час удару в тілі людини відбувається розрив підшкірних судин, внаслідок якого в м’які тканини витікає невелика кількість крові. Спочатку з’являється синець синьо-чорного кольору, потім він у процесі загоєння поступово змінюється на зеленкуватий або жовтий.

22:25 25.09.2023

Як сприймають ментальне здоров’я в Україні та світі.

На замовлення третього Саміту перших леді та джентльменів британська компанія Alligators Digital провела глобальне соціологічне дослідження серед жителів 11 країн. Відповіді дозволили частково описати, як сприймають ментальне здоров’я в Україні та світі.

14:27 25.09.2023

Як піклуватися про ментальне здоров’я

У світі візитами до сімейного лікаря вирішуються понад 80% питань, пов'язаних із здоров’ям. Бо він сприймається пацієнтами не просто як фахівець, а як друг родини. І це – нормально.

22:31 22.09.2023

Порадник для родин військових

Міністерство оборони України разом із Головним управлінням морально-психологічного забезпечення ЗСУ, за сприяння Громадського Руху «Жіноча сила України» розробили порадник для родин військових.

22:24 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень