A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Ботулізм

Спека створює ідеальні умови для поширення збудників, які викликають кишкові інфекції. Одну з найбільших загроз може становити ботулізм. Ботулізм виникає через токсин, який вражає нерви організму, утруднює дихання та може призвести до паралічу м’язів і навіть смерті.

21:58 01.08.2023

Вірусні гепатити В і С

Вірусні гепатити В і С — це хронічне захворювання, лікування якого існує. Це не вирок! Завдяки профілактиці вірусних гепатитів ви можете захистити інших від інфікування, а ефективне лікування допоможе вам одужати або значно стримати захворювання.

09:11 28.07.2023

Дерматовенерологічна гвардія України запустила вебдодаток «Derm Guard»

Через умови, в яких перебувають герої на передовій, високе психологічне навантаження та проблеми, пов’язані з постійним носінням берців, кількість воїнів із так званою «траншейною стопою», псоріазом, вітиліго та алергією невпинно збільшується.

21:55 25.07.2023

Туберкульоз

Друзі, війна призводить до погіршення епідеміологічної ситуації з інфекційних хвороб, і туберкульоз не є винятком. Сьогодні в Україні занадто багато факторів ризику, які призводять до зниження імунітету людей. Тому кожен з нас став ще більш вразливим перед невидимим світом мікобактерій.

21:41 16.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень