A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Оголошення та новини КП "ПМЦПМСД"

Відгуки пацієнтів про відділення реабілітації

Адміністрація КП "Первомайский міський центр ПМСД" та колектив відділення реабілітації, дякують пацієнтам за довіру та відгуки. Для нас дуже важливо отримувати від вас такий зворотний зв'язок. По-перше, ми радіємо за своїх пацієнтів. По-друге, так ми дізнаємося, що добре роблячи свою роботу, всі разом ми дійсно допомагаємо людям і цілим сім'ям зберігати та відновлювати своє здоров'я, піклуватися про близьких, відчувати себе більш захищеними і спокійними. І це багато чого варте!

21:48 31.10.2022

ВІТАЄМО ВСІХ,ХТО НОСИТЬ ТАКЕ ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ З ПРЕКРАСНИМ СВЯТОМ З ДНЕМ БАБУСІ І ДІДУСЯ!

Теплі руки, міцні обійми, гарячі поцілунки, немає прекраснішого місця, ніж поряд з бабусями та дідусями. Ви робите світ добрішим, а нас щасливішим. Живіть вічно і тішіть нас світлом свого серця. Щиро бажаємо вам здоров'я, миру, довголіття та всіх благ! Нехай ваші душі наповняться теплом і світлом, а серця — любов'ю та радістю. Дякуємо за вашу турботу, ласку і терпіння, за ту мудрість, яку ви передаєте своїм дітям та онукам. Живіть щасливо!

22:52 28.10.2022

Привітання колег

27.10.2022 року на сесії Первомайської міської ради була нагороджена Грамотою Верховної Ради України завідувачка амбулаторії ЗПСМ "Фрегат 2", лікар загальної практики - сімейний лікар - Маргарита КУЧЕВСЬКА, за високий професіоналізм та багаторічну роботу в медичній сфері.

12:19 27.10.2022

На випадок збоїв у роботі служби швидкої  медичної допомоги за номером 103 визначено  резервні номери

До уваги населення! Миколаївська обласна державна адміністрація повідомляє: На випадок збоїв у роботі служби швидкої  медичної допомоги за номером 103 визначено  резервні номери:

10:00 19.10.2022

Осінній місячник з благоустрою

У рамках проведення осіннього місячника з благоустрою, що триває на території Первомайської громади, долучилися та вийшли на прибирання вулиць міста працівники КП "Первомайський міський центр ПМСД"

17:30 13.10.2022

Потурбуйтеся про своїх лікарів

Вам потрібно, щоб лікар любив свою роботу, пацієнтів, мав ресурс допомагати?  Тоді не допустіть його вигорання Поважайте час лікарів та межі їхньої приватності — це важливо. Нагадуємо про прості базові правила, завдяки яким стосунки лікаря й пацієнта будуються на засадах взаємоповаги та взаєморозуміння. 

21:31 08.10.2022

Увага важлива інформація! Якщо у вас відбулися зміни особистих даних

Звертаємося до всіх відвідувачів, які уклали декларацію з лікарями нашого Центру! ‼️Якщо за термін від укладення декларації і до сьогоднішнього дня, у вас з якихось причин, відбулися зміни особистих даних, про це необхідно повідомити свого лікаря.

22:17 07.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень