A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Щеплення проти поліомієліту - обов'язкове!!!

Якщо щеплення проти грипу лише рекомендоване, то проти поліомієліту - обов'язкове. Проте, як свідчить інфографіка, половина українських батьків ігнорує свій батьківський обов'язок дбати про здоров'я власних дітей, попри те, що самі вони в дитинстві були майже на 100% вакциновані.

20:25 14.10.2021

13 жовтня відзначається Всесвітній день боротьби з тромбозом. 

Тромбоз – це утворення кров’яних згустків (тромбів) у кровоносних судинах. У нормі поява тромбів є важливим механізмом реакції організму на пошкодження судин: кров згортається, утворюючи згусток, який перекриває кровотік і зупиняє втрату крові. Однак через низку хвороб механізм тромбоутворення може запускатися без кровотечі.

10:36 13.10.2021

Як дізнатися, що електронний лікарняний оформлено успішно?

Фактом підтвердження успішного формування електронного лікарняного є отримання другого смс-повідомлення (від Пенсійного фонду України). Його ви отримаєте, якщо зареєструвалися на порталі Пенсійного фонду і там зазначили саме цей спосіб комунікації. Важливо розуміти, що успішність формування саме електронного лікарняного залежить від наявності ваших даних в Реєстрі застрахованих осіб. Їх має подати ваш роботодавець.

14:47 11.10.2021

Дзвінки сімейному лікарю

Через епідемію COVID-19 пацієнти прагнуть вирішувати деякі питання, пов’язані зі здоров’ям, дистанційно. І часто питають: 1. чи має сімейний лікар давати власний номер телефону 2. чи можна йому телефонувати або писати повідомлення у месенджерах? Відповідаємо 

10:52 08.10.2021

Не можете знайти аптеку, де відпускають медикаменти за програмою “Доступні ліки”?

Щоб знайти таку аптеку, можна скористатися інтерактивною картою на сайті НСЗУ за посиланням: https://cutt.ly/5EKueXu, обравши регіон та населений пункт, або зателефонувавши до контакт-центру НСЗУ за номером 16-77.

09:00 05.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень