A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Оголошення

Практична конференція Міністерства охорони здоровʼя України "Роль медичних сестер первинної медико-санітарної допомоги",

22 вересня 2023 року головна медична сестра КП «Первомайський міський центр ПМСД» Вікторія Криворученко, взяла участь у Практичній конференції Міністерства охорони здоровʼя України "Роль медичних сестер первинної медико-санітарної допомоги", яка відбулася в місті Києві.

22:18 22.09.2023

Опитування МОЗ про електронний кабінет пацієнта.

За спільної ініціативи Міністерство охорони здоров’я України із Проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» з метою підготовки впровадження електронних сервісів в системі охорони здоров'я проводиться всеукраїнське соціологічне онлайн-опитування громадян щодо електронного кабінету пацієнта.

09:20 21.09.2023

Міжнародний День Миру

21 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний День Миру. Сьогодні Мир в Україні є бажанням кожного українця. Що може бути кращим за сонечко зранку, за усміхнені обличчя, за радість та спокій в очах людей, за квітучі міста і села, за радісний дитячий сміх. Спокій, відсутність пострілів, безхмарні дитячі сни і лише сльози радості. Це і є мир! Нехай Міжнародний День Миру нагадає нам про те, що ми можемо жити разом у мирі та злагоді!

08:21 21.09.2023

День народження рідного нашого міста

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День народження рідного міста.

16:49 16.09.2023

В НАШ ЧАС ВСЕ ЧАСТІШЕ МОЖНА ПОЧУТИ ПРО ПРОФЕСІЙНЕ ВИГОРАННЯ. ТАК ЩО Ж ВОНО ТАКЕ І ЯК ЙОМУ ДАТИ РАДУ?

В НАШ ЧАС ВСЕ ЧАСТІШЕ МОЖНА ПОЧУТИ ПРО ПРОФЕСІЙНЕ ВИГОРАННЯ. ТАК ЩО Ж ВОНО ТАКЕ І ЯК ЙОМУ ДАТИ РАДУ? У професійного вигорання є три основні компоненти:  1. Емоційне виснаження. 2. Зменшення ентузіазму та мотивації щодо праці, відсторонення. 3. Розвиток негативного сприйняття та невдоволення щодо праці, своєї продуктивності, клієнтів, колег тощо.

21:44 15.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень