A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Правила, які допоможуть запобігти негативному впливу спеки на організм.

Дата: 22.06.2023 21:24
Кількість переглядів: 16

Друзі🖐, синоптики попереджають, про спекотну погоду, тож важливо пам'ятати прості правила, які допоможуть запобігти негативному впливу спеки на організм.

 

 

ℹ️⚠️Високі температури негативно впливають на здоров’я багатьох, та особливо небезпечна спека для людей похилого віку, немовлят, людей з хронічними захворюваннями та тих, хто працює на вулиці.

👉Зберігайте прохолоду

Під час спекотної погоди важливо зберігати прохолоду, щоб уникнути негативного впливу спеки на здоров’я.

👉Тримайтесь подалі від спеки

Уникайте виходу на вулицю та виконання напруженої роботи в найспекотніший час доби. Перебувайте в тіні, не залишайте дітей і тварин у припаркованому транспорті, а за необхідності та можливості проводьте 2–3 години на день в прохолодному місці.

👉Тримайте прохолоду у домі

Використовуйте нічне повітря, щоб охолодити свій дім. Зменшіть теплове навантаження всередині квартири чи будинку протягом дня, використовуючи штори чи жалюзі та вимкнувши якомога більше електроприладів.

👉Тримайте тіло прохолодним, вживайте достатньо води

Використовуйте легкий і вільний одяг і легку постільну білизну, приймайте прохолодний душ або ванну і регулярно пийте воду. Уникайте солодких, алкогольних напоїв або напоїв з кофеїном.

❗Пам'ятайте, що небезпечним може бути як тривале перебування під прямими сонячними променями, так і перебування у спекотних приміщеннях.

Бережіть себе та будьте здорові💙


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень