A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Де брати сили?

Дата: 25.10.2022 23:16
Кількість переглядів: 10

Багато людей зараз стикаються з сильною втомою від постійної напруги, лякаючих новин та очікування. Це забирає сили, які такі необхідні для того, щоб справлятися.

  • Тому зараз необхідно приділяти достатньо уваги фізичному стану.

 

  • Налаштування режиму харчування, сну, відпочинку та дотримання водного режиму - це та база, без якої неможливе відновлення.
  • Будь-яка фізична активність дає тілу енергію та допомагає справлятися зі стресом. Спочатку здаватиметься, що це занадто енерговитратне заняття, а енергії й так мало. Але спорт, насправді, дає необхідні сили. Тож цей пункт не варто ігнорувати.
  • Не варто тримати все в собі, не давати вихід емоціям, адже для стримування потрібно багато сил. Це стомлює ще більше. Якщо уявити каструлю з киплячою кашею, то спочатку кришку можна легко тримати, але надалі необхідно все більше енергії для цього. 
  • Також, якщо ваш виснажений стан триває довго, варто звернутися за консультацією до лікаря  та здати відповідні аналізи. Часто наш фізичний стан є слідством порушень гормональної системи.

Ці рекомендації здаються простими і начебто їх усі знають, але часто саме їх ігнорують. Тому своїм дописом ще раз нагадуємо про базу.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень