A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Форма 063/о, або карта профілактичних щеплень

Дата: 03.12.2021 16:12
Кількість переглядів: 286

Форма 063/о, або карта профілактичних щеплень — це медичний документ із переліком щеплень, які отримала дитина. Туди вписують дані про вакцинацію, ревакцинацію та туберкулінові проби.

Така форма, як правило, необхідна під час приймання дитини в освітній заклад, щоб засвідчити, що вона захищена від основних інфекційних хвороб. Цю форму важливо зберігати, щоб у дорослому віці людина знала, від чого її вакцинували або не вакцинували в дитинстві.

Зверніть увагу: якщо дитина вакцинована відповідно до національного календаря щеплень, то з 7 до 14 років їй не проводять вакцинацію чи ревакцинацію. У цей час дані про щеплення не оновлюються і довідку в школу приносити не потрібно.

Але якщо дитина цього віку переходить до нової школи, то довідка може знадобитися. Аналогічно вона знадобиться, якщо дитині в цей час робили пропущені щеплення.

Із календарем профілактичних щеплень можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/3DylUlb. Необхідність цих щеплень визначена наказом МОЗ №1 від 2006 року (https://bit.ly/3oZt1xt).

Крім того, форму 063/о можна отримати дорослим, які зробили перше щеплення дводозової вакцини проти COVID-19. Для цього треба звернутися до свого сімейного лікаря чи терапевта.

Проте рекомендуємо не турбувати лікаря зайвий раз і згенерувати собі сертифікат і про першу, і про другу дозу самостійно в “Дії”. Про це ми писали тут: https://bit.ly/30aA91m


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень