A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Оголошення

Подяка нашому Центру.

Колектив Первомайський міський центр ПМСД “, дякує ГО МООЛМС "МОЛОДЬ - МАЙБУТНЄ НАЦІЇ", за співпрацю, за підтримку, та Подяку нашому Центру.

12:48 12.08.2023

Відділення реабілітації комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги »

Відділення реабілітації комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги » є спеціалізованим відділенням по наданню всіх видів реабілітаційної допомоги і здійснює комплексне лікування різних захворювань з використанням новітніх сучасних методів медичної реабілітації.

08:00 25.07.2023

Привітання з Днем бухгалтера

Сьогодні, 16.07.2023 р. володарі фінансів, повелителі дебетів і кредитів прагматичні, точні та уважні люди відзначають свій день – День бухгалтера.

08:38 16.07.2023

Отримали медикаменти від громадської організації "МООЛМС "МОЛОДЬ - МАЙБУТНЄ НАЦІЇ"

4 липня Первомайський міський центр ПМСД отримав медикаменти від громадської організації "МООЛМС "МОЛОДЬ - МАЙБУТНЄ НАЦІЇ", передані ГО "Голос України" для жителів та ВПО Первомайської громади

14:40 04.07.2023

Привітання з Днем Конституції

28 червня Україна відзначає День Конституції, день, коли наша незалежна країна отримала свою основну законодавчу владу.Це свято символізує нашу боротьбу за демократію, свободу та незалежність. А цей документ є фундаментом державності, гарантом наших прав і свобод, який сьогодні виборюється у важких боях самопожертвою та життями.

07:49 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень