A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Новини

Міжнародний день сну

Сон нам життєво необхідний. Під час нормального і здорового сну в нашому організмі відбуваються унікальні відновні процеси, без яких нам ніяк не можна відчути бадьорість і компенсувати повноту наших сил.

12:38 15.03.2024

ЯК ЗБЕРЕГТИ НИРКИ ЗДОРОВИМИ

Нирки — фільтри нашого організму. Основне їхнє завдання — виводити з крові токсини й зайву рідину. Нирки також допомагають підтримувати кислотно-лужний баланс, контролювати артеріальний тиск, виробляти еритроцити й підтримувати міцність кісток.

08:40 14.03.2024

Вправа "Щоденник подяки"

Перш ніж хвилюватися через нестачу мотивації, варто спитати себе про причини, дати чесну відповідь і прийняти її. Прийняти себе.

21:46 12.03.2024

Як отримати лікарняний дистанційно?

Нагадуємо, що українці мають можливість залишатися вдома за наявності симптомів цих хвороб і звернутися до лікаря для оформлення лікарняного дистанційно.

21:48 11.03.2024

Буду мамою – чатбот

“Привіт! Вітаю. Ти будеш мамою. Нехай очікування на малюка буде приємним. І я допоможу в цьому. Зі мною ти дізнаєшся, які обстеження можна пройти безоплатно за Програмою медичних гарантій” – так починається знайомство із чатботом “Буду мамою”.

21:51 10.03.2024

Нав’язливі думки можуть виникати як через певні причини, так і зовсім без причин.

Нав’язливі думки можуть виникати як через певні причини, так і зовсім без причин. Вони можуть тримати міцно наче капкан, спричиняти паніку, тривогу або стрес. Через нав’язливі думки важко зосереджуватися на чомусь важливому, важко заснути, навіть в тиші та безпеці. Тож як допомогти собі при нав’язливих думках?

23:28 28.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень