A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Як визначити, що лікар досяг максимума у підписанні декларацій?

Дата: 19.12.2021 15:27
Кількість переглядів: 88

Спочатку знайдіть медичний заклад, який надає первинну допомогу. З їх переліком можна ознайомитися на дашборді НСЗУ за посиланням cutt.ly/RYGdLfD

  •  Обравши у фільтрах потрібний населений пункт, заклад і спеціалізацію лікаря, ви побачите список прізвищ. Навпроти кожного лікаря є зелена галочка або зелена стрілочка. Галочка означає, що лікар досяг ліміту пацієнтів і не підписує декларацій, стрілка вказує на те, що вільні місця ще є.


Ліміт – це рекомендований для кожного лікаря обсяг практики (кількість декларацій із пацієнтами). Для терапевта лімітом є 2000 декларацій, для сімейного лікаря – 1800, для педіатра – 900.

  •  Зверніть увагу, що деякі лікарі первинки працюють на пів ставки, тому набирають менше пацієнтів, ніж передбачає ліміт. У реєстратурі медичного закладу ви можете уточнити, чи підписує ще декларації певний лікар.

 

  •  Якщо дашборд показує, що в медичному закладі є лікарі з ненабраним лімітом, але пацієнту все одно відмовляють у підписанні декларації, рекомендуємо звернутися до керівника закладу.


Також інформацію стосовно сімейних лікарів нашого закладу можна отримати перейшовши в закладку "Структура закладу".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень