A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Всесвітній тиждень імунізації.

Дата: 23.04.2021 14:22
Кількість переглядів: 85

Від завтра стартує Всесвітній тиждень імунізації. Сьогодні, коли розмови точаться лише про вакцину від коронавірусу, — важливо не забувати про рутинну імунізацію. Тому ми щодня будемо розповідати про профілактичні щеплення.

Карантинні обмеження не скасовують профілактичні щеплення. Під час пандемії важливо переконатися, що дитина продовжує регулярно отримувати рутинні щеплення. Так само і дорослим важливо ревакцинуватися відповідно до графіку.

Вакцини — один із кращих інструментів, які в нас є для покращення здоров’я та добробуту в усьому світі. Вони вже понад 200 років захищають нас від хвороб, які загрожують життю та заважають нашому розвитку. З їхньою допомогою ми можемо прогресувати без тягаря таких хвороб, як віспа та поліомієліт, які коштували людству сотень мільйонів життів. З розвитком вакцин ми наближаємося до світу, вільного від кашлюка й дифтерії, зменшуємо захворюваність дітей на такі хвороби, як кір чи правець.

Імунопрофілактика — пріоритет № 1 для системи громадського здоров’я. Це питання національної безпеки, оскільки здоров’я українців — усіх разом і кожного зокрема, залежить від рівня охоплення щепленнями в країні.

Докладніше: https://bit.ly/3axlXS0

#ВакцинаДіє #VaccineWork

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень