A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Коронавірус (COVID-19)

Щеплення від COVID-19 вагітним

Вагітні жінки мають вищий ризик ускладнень від COVID-19 у порівнянні з невагітними. Вони частіше потрапляють до реанімації та під апарат штучної вентиляції легень.

14:14 19.10.2021

Куди звертатись якщо COVID-сертифікат не формується

Звертатись до служби підтримки Дії слід у таких випадках: Заявникові не вдається згенерувати цифровий образ обличчя ("сфотографуватися") в Дія.Підпис і при цьому її/його не влаштовує отримати COVID-сертифікат як файл pdf на Порталі державних послуг Дія. Запитання стосуються встановлення або особливостей користування порталом державних послуг Дія або мобільним застосунком Дія, неможливістю відправити запит на створення COVID-сертифікату. Заявник вже має COVID-сертифікат і запитання пов'язане із його використанням. Заявник вже мав COVID-сертифікат в мобільному застосунку Дія, але той перестав відображатись після оновлення застосунку або виходу з облікового запису. В меню послуг Дії відсутня закладка COVID-сертифікат.  

00:13 11.10.2021

Рекомендації, як убезпечити себе від COVID-19

В Україні стрімкими темпами зростає кількість нових випадків коронавірусної хвороби. За прогнозами експертів, у наступні декілька тижнів країні не уникнути піку захворюваності та переходу в «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

20:00 09.10.2021

Людей, яких госпіталізували з COVID-19 у вересні в Україні, були невакцинованими

97,1% людей, яких госпіталізували з COVID-19 у вересні в Україні, були невакцинованими, тобто не отримали двох доз антиковідної вакцини, про що свідчать дані електронної системи охорони здоров’я. Загалом серед українців, яким діагностували коронавірусну хворобу в цей період, 95,7% не були повністю вакциновані.   

20:48 07.10.2021

Що страшніше наслідки після COVID-19 чи побічні ефекти від вакцини

Понад 56 тисяч українців померли від COVID-19, тисячі отримали важкі ускладнення, загострення хронічних легеневих, аутоімунних, серцево-судинних захворювань та появу нових, а ще тисячі потерпають від так званого «довгого ковіду» – частого головного болю, кашлю, безсоння, слабкості, запаморочень та хронічної втоми.

12:30 06.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень