A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної допомоги"
Первомайської міської ради

Коронавірус (COVID-19)

Що робити, якщо проспустили 2-гу дозу вакцини проти COVID-19

Друга доза вакцини проти COVID-19, введена раніше або пізніше рекомендованого інтервалу, зараховується до повного курсу вакцинації без необхідності повторення його спочатку. Люди, які щепилися другою дозою з порушенням інтервалу, також можуть отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію та COVID-сертифікат.  

20:00 02.11.2021

Довідка форми 063-0

Всі ми добре знаємо, що з 21 жовтня 2021 року почали діяти нові правила перевезень пасажирів між регіонами. В зв’язку з цим ми маємо велику кількість звернень з приводу отримання COVID-сертифікатів, і багато людей хочуть його отримати як то кажуть «тут і зараз», але через неймовірне навантаження, ми просто не в змозі видавати їх день в день, тим більше, що для подорожей всередині країни достатньо довідки форми 063-0, яку видає ваш сімейний лікар.

08:00 01.11.2021

Що робити, якщо не генерується COVID-сертифікат: відповіді на поширені питання

COVID-сертифікат - це зручний та доступний цифровий документ, за допомогою якого можна підтвердити вакцинацію проти COVID-19 і уникнути протиепідеміологічних обмежень. Близько 1,5 млн українців вже користуються COVID-сертифікатами за допомогою застосунку або порталу “Дія”. Але трапляються випадки, коли отримати сертифікат українці, які зробили щеплення, не можуть. Ми зібрали перелік найпоширеніших питань щодо цієї проблеми. І роз’яснюємо алгоритм дій пацієнта у таких випадках.

22:31 31.10.2021

Нові правила міжрегіональних перевезень

З 21 жовтня 2021 року набувають чинності нові правила міжрегіональних перевезень. Міністерство охорони здоров’я зібрало найчастіші питання щодо нових змін, з якими звертаються українці та відповідає на них.

14:11 20.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень